Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'gearbox failure'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Lounge
    • International Forum
    • Modified Vehicle Builds & Special Projects
    • Getting out and about
    • Competing in Land Rovers
    • Tools and Fabrication
    • The Video Shack
  • Tech Archive
    • Land Rover Technical Archive
    • Requests for Part Numbers
  • Vehicles
    • Series Forum
    • Defender Forum
    • Freelander Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Military Forum
    • Evoque Forum

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • LR90's Blog
  • geoffbeaumont's Blog
  • My 1991 RRC 4.0 V8
  • Doublecab Happenings

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. After dropping the brats at school, I stopped in front of my gate to open it, left the car idling in Neutral, and when I got in and selected Drive it made a weird "grumbling" noise and didn't go into gear. Reverse was brief and then any selection after that was a no-go. Revving it in Drive got a short hop, enough to get it moving, and then back to nothing. The oil level is good and the GEARBOX FAULT message comes up, but not every time I tried to work through diagnosis. To add insult to injury, my Nanocom won't come on when plugged in. It works on my Disco, not the P38. Any ideas, please?
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy