Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'p38 ecu '.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Lounge
    • International Forum
    • Modified Vehicle Builds & Special Projects
    • Getting out and about
    • Competing in Land Rovers
    • Tools and Fabrication
    • The Video Shack
  • Tech Archive
    • Land Rover Technical Archive
    • Requests for Part Numbers
  • Vehicles
    • Series Forum
    • Defender Forum
    • Freelander Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Military Forum
    • Evoque Forum

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • LR90's Blog
  • geoffbeaumont's Blog
  • My 1991 RRC 4.0 V8
  • Doublecab Happenings

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a P38 that I am having loads of trouble with. When it has run it was ok, but intermittent. The more I have tried to fix it the worse it has got. It now has no spark and it won't talk to hawkeye. We tried a recoded "unlocked" Ecu but it has made no difference. It's had new plugs, new crack sensor, new llamas sensors, new coil pack. It turns over, there's fuel pressure in the rail. We tied buzzing through the wiring loom , even changed the OBD connector, cleaned the bcem connectors, etc etc. Nothing! Still no hawkeye cons and no spark. Any ideas? It's a '95 4.0 V8 with the GEMS ecu
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy