Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'transmission brake'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Lounge
    • International Forum
    • Modified Vehicle Builds & Special Projects
    • Getting out and about
    • Competing in Land Rovers
    • Tools and Fabrication
    • The Video Shack
  • Tech Archive
    • Land Rover Technical Archive
    • Requests for Part Numbers
  • Vehicles
    • Series Forum
    • Defender Forum
    • Freelander Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Military Forum
    • Evoque Forum

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • LR90's Blog
  • geoffbeaumont's Blog
  • My 1991 RRC 4.0 V8
  • Doublecab Happenings

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a really strange problem that has completely baffled me and am hoping somone can shed some light on it, I have a military series 3 ffr about a year back i done a 200di conversion which is great, anyway to the problem, I drove up to north yorkshire for christmas a 260 mile trip spent a week exploring with no problems, halfway home pulled into the service station to give us and the landy a bit of a rest and found i couldn't select 1st or 2nd gear, i had a quick check nothing seemed out of place so as we was on the motorway the whole way home decided to carry on home, no strange noises or any other problems apart from selecting 1st and 2nd. Got home and found one of the gearbox mounts had split right through and the other was looking a bit tierd. No problem i thought i replaced the mounts hoping it would solve the problem which as far as selecting the gears it did. Now for the strange part, when i reverse, as soon as i dip the clutch the landy stops sharp as if i had pulled up on the hand brake, if there is drive from the engine it's fine it only does it when i dip the clutch, it's fine in neutral and all forward gears. i adjusted the hand brake all the way off just incase it was something to do with that but it has made no difference. if anyone has any idea what could cause this i would be eternally grateful for any help. cheers John
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy