Jump to content
Sign in to follow this  
ANTOINE

pwm iac

Recommended Posts

Hi, I have a megasquirt 1 on my Landy , but my IAC don't work, I have test him , it is ok, my wiring is ok, I think this is an error on the setting, can you give the pict on your setting, thanks 

 

or if you have an idea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is the ECU modified to drive the PWM valve? Did you build it, or did you buy it from somewhere already built?

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK I think we need more detail:

  1. What is your IAC?
  2. How did you test it?
  3. How are you wiring it?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK so you have +12v to one pin of the IAC and the other pin goes to the Megasquirt pin 30, yes?

Have you confirmed you have +12v on one pin and the other one is being grounded by the Megasquirt?

What do your idle settings look like?

idle_settings.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will go this afternoon see that, thanks a lot

 

and now, this morning, sometime, I think i have a cut off spark .................just in cruise with 5 gear box, some time, but one problem before.............

 

just for the info, the cold start never working, but i have the time now to search , 

 

i see too , the next thread speak this, i read too

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, FridgeFreezer said:

OK so you have +12v to one pin of the IAC and the other pin goes to the Megasquirt pin 30, yes?

Have you confirmed you have +12v on one pin and the other one is being grounded by the Megasquirt?

What do your idle settings look like?

idle_settings.png

 

GG.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi.

The ecu should be ok for own.

Connect up to megatune and switch ignition on .

Change a guage on the screen by left click mouse and select own or ICV .

 

Is is showing power?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have not this terme, but  with this one, switch on 80% and 25 % with start but don t move 

JJJ.png

Edited by ANTOINE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy