Jump to content

Vacuum pump problem on 2.5na


Recommended Posts

I have a 1989 Land rover defender 110 that has a 2.5 NA diesel 

The guy that i bought it from didnt put a vacuum pump in it , i got a used one for a nice price

The problem is that i installed the pump and it seems like its not turning , checked that the gear inside is rotating nicely with the camshaft driven but the pump is not turning

i think there is a pin that drives the pump shaft with the gear on the block , and thats missing here ?

If so , any dimensions for it ? so i can make it

Note : i live in algeria , sadly i cant order any parts from the uk as customs holds everything

96208504_1176544182688758_1019094150479347712_n.jpg

96797001_686501538780157_5521021175850860544_n.jpg

thumbnail_20200513_234251.jpg

thumbnail_20200513_234339.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy