Jump to content

relay problem


tracengrant
 Share

Recommended Posts

hi there can any one help me please my indicators work all round but they dont flash on the display as it is an mot failure i need to get it sorted. I am just in the process of getting a used indicator/wiper stalk could this be the problem or is it the relay. Is there 1 or 2 relays for the indicators.

Will the stalks be easy to fit to my discovery 200 tdi

thank you

Link to comment
Share on other sites

Both my discos have had this fault. Swap the big relay for a know good one and I think your problem will go away. The winker relay is IIRC near the steering column above the pedals rather than behind the side footwell panel. It is the one thats obviously bigger than all the others. Quite expensive so worth borrowing one to be sure its the problem (or to get through the MOT ;) )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy