Jump to content

help needed please


tracengrant
 Share

Recommended Posts

hi there i have a discovery 1 and the blower has just stopped working (give up the ghost) has ne1 got ne ideas on wot I should be looking for please.......................

Firstly check the fuse. If the fuse is OK check that there is a power reaching the motor with the switch on

Link to comment
Share on other sites

Firstly check the fuse. If the fuse is OK check that there is a power reaching the motor with the switch on

thank you it was working fine i put it on worked for approx 3 secs and then just stopped. How do I check power getting to it. sorry for all the questions........

Link to comment
Share on other sites

thank you it was working fine i put it on worked for approx 3 secs and then just stopped. How do I check power getting to it. sorry for all the questions........

You will need to attach a multimeter to the terminals on the heater. There should be a 12v feed direct from the fuse board (purple and green I think) and two other wires (grey with a trace colour, but I can't remember which ones which) that control the speed of the fan. These two terminals should show a decent feed when the switch is in the on position.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy