Jump to content

transmission


Recommended Posts

I have been continuing my rebuild abiet a little slow and periodic

With both front wheels off,

if i

A: rotate the drivers side hub, drive is immediately taken up and the prop rotates.

B: rotate the passenger side hub then the prop roates a 1/16th approx of a turn and then stops with then drivers wheel then starting to rotate.

C: roate the prop the drviers only side rotates. immediately

Is this corect - ie all about the driver going to the shaft iwth least resistance? If so then are the resistances i'm seeing correct?

Also if i rock the dirvers disk towards and away from me then i get a little movement: Am i right in thinking that this is liely to be the wheel bearing or possibly swivel pins ( or with my liuck both )

comments please

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy