Jump to content

miss fire


Recommended Posts

hi i have a 2.5td when its under load it has a miss fire but in tickover its fine has anybody got any advise before i start buying bits randomly?

I'd go for a timing issue first, as it isn't doing it all the time (so not injectors).

When you say under load, is that always or only at high revs or only at low revs?

When did you last do the timing belt (and fuel filter)?

Link to comment
Share on other sites

I'd go for a timing issue first, as it isn't doing it all the time (so not injectors).

When you say under load, is that always or only at high revs or only at low revs?

When did you last do the timing belt (and fuel filter)?

the timing was done 18 months ago and it was spot on but the cogs where showing sighns of wear the filters where done about the same time it only happenes when i chang to 4th 0r 5th until the revs pick up or going up a steep hill

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy