Jump to content

flasher problems!!!!


Recommended Posts

Hi fine folks,

I have just failed an M O T on my lights........head lights and all work fine, indicators work fine, hazard lights work fine etc etc.......BUT when you turn left indicator on while the head lights are on it stops the indicators from working.......please help...restest tomorrow...........

Link to comment
Share on other sites

Check the earth connection that the headlights/left-front indicator uses.

It sounds like you've got a high resistance there. Indicators will work OK when the headlights are off because the low current needed to activate the indicators will be earthing itself by the current going back to earth through the headlight-bulb filaments. When the headlights are on there's already 12-volts there so no way for this 'back current' to flow for the insufficiently-earthed indicators.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy