Jump to content

Defender TD5 limp mode


Recommended Posts

Hi I have a Defender TD5 that goes in to limp mode, it normally happens when going down hill decelerating, but not always, turn the ignition off then restart and it is fine for awile then does it again, Have put hawkeye on it cleared the faults took it out until it did it again, and it showed driver demand has been faulty 3141, first i looked for oil in the harness, lots of it every where, so fitted new injector harness and cleaned out the oil, no change, next changed the potentiometer, no change, took out the ECU opened it up no oil has got that far and no sign of burning or corrosion, next from reading on the forums people have had success with running new wires between the ECU and the potentiometer, still no luck, any one got any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy