Jump to content

Headlamp woes


JeffR
 Share

Recommended Posts

OK here we go (again) so the 1993 200Ti family hack decided that functioning headlamps were not to be. Thought it was the switch, so swapped it out for a new one - epic fail. Still got no dip or full beam. I can flash full beam and have side lights. Fuses and bulbs are fine, therefore has to be wiring - does not appear to be any power to the switch or fuse board, now completely stumped . Has anyone got a clue where to look

Link to comment
Share on other sites

Beat the bar steward! Combination of dodgy earth (there's a surprise) on nearside headlamp, chaffed wire going into fuse box and cattle trucked dim dip (same unit as my V8 Defender - now there's a stroke of luck). Darkness helps when looking for chaffed wires.......sparks are very pretty.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy