Jump to content

Starting problems


Willow2812
 Share

Recommended Posts

Hi, I have a freelander td4 on 05 plate. It's having starting problems. Doesn't matter whether it is cold or hot sometimes it will crank over for a while before it will start. It seems to be getting worse. Took it to the local Land Rover specialists who put it on a computer and said it was the cam sensor. Changed it but still no better. I took the t pieces out off the injectors and turned the ignition on and no fuel appeared in the top of injectors. When I do get it going it splutters for a bit and when I Rev it, it clears after a couple of seconds then runs fine and drives fine. When it does this cranking over, it does a couple of turns then sounds like it is going to go but doesn't and goes back to cranking over a couple of times then fires up. A bit longer sometimes.

Thanks for any help

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy