Jump to content

Recommended Posts

Hi all . Im looking for a bit of help.

Just followed my wife and noticed that only the high level break light was working so back home to change the bulbs but found ever thing in order and changing the bulbs made no differance. is this a common falt or has any one come across this problem before?.

thanks Alec..

What year freelander ?

Link to comment
Share on other sites

Sorry its a 2005

IIRC the brake lights are in the rear bumper....there is a multi plug joint to join the bumper wiring harness and car harness...check there first (think its drives side).

Link to comment
Share on other sites

IIRC the brake lights are in the rear bumper....there is a multi plug joint to join the bumper wiring harness and car harness...check there first (think its drives side).

IIRC? thanks ill have a look but the brake lights are on the car and the tail lights in bumper. Just hope its a simple fix cos the wife needs it for work in the morning and she is not too keen drivin it with just the high level light .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy