Jump to content

Urgent help please-Brakes


Spot
 Share

Recommended Posts

Hi all

Been reading stuff on here for a while but first post. I have been trying to bleed the brakes on my LSE. Fronts were fine but when bleeding the power circuit, there was only a trickle of fluid on the N/S rear, while there is nothing at all from the O/S rear. Any ideas? I am using the Haynes manual for the process of bleeding, using an eazi bleed kit, with the ABS pump running. I really do need some help, so thanks in advance.

Regards

Spot

Link to comment
Share on other sites

There's a pdf download on bleeding an ABS system in the Tech Archive........

HERE

Hope it helps...

Thanks for that, however it is almost word for word what is in the haynes manual. I am beginning to worry a bit now because I unscrewed the rear brake pipes from the booster unit and no fluid came out. Does this mean the booster unit is the problem or is there something I've missed?

(I also checked the pressure reducing valve, there is fluid under pressure going in and comming out!)

Spot

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy