Jump to content
Sign in to follow this  
Marc.be

Clutch problems

Recommended Posts

Hi,

I converted the vm engine in a range rover to a 200tdi.

I used the vm gearbox with the tdi bellhousing, a homemade spigot bushing, and original 200tdi clutch.

Problem is that I can't shift my gears, not even when pumping. When I put a gear and start the engine,I can stand still, so clutch is disengaged but not fully...

Does anyone has an idea why it isn't working? 

 

Kind regards,

Marc

Share this post


Link to post
Share on other sites

It could be your clutch release isn't pushing in far enough to fully disengage the friction plate, or, the input is binding on the spigot bush as it warms up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I think the problem is that the clutch isn't released far enough.

Is there any other way than changing the excentric on the clutch pédal?

 

Marc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy