Jump to content

Problems in accesing lr4x4 today, Aug 25th?


cipx2
 Share

Recommended Posts

Anybody else had/has problems accessing the forum today?

There was an "IPB database error" (or something like that) in the morning and then I couldn't access the site no more. I still can't do it directly, I have to "go round" and access it using proxies from US or Germany.

Link to comment
Share on other sites

I had trouble accessing this morning for about 3 or 4 hrs. All seems to be sorted now. Goes straight in via my normal shortcut in my favourites. I'm using FF if that makes any difference.

Link to comment
Share on other sites

yep - same - can get in now though - looks like one of the mods or admin have been working hard to get it resolved...

Re not able to get in now maybe you need to hit refresh when you get to the landing page - your system may be pulling up a page from memory/cache?

Link to comment
Share on other sites

Whatever the problem I had it seems that went away.

I could ping, trace and got e-mail notifications from lr4x4 in my home mail server but I couldn't establish a http connection.

I'm posting this the normal way so everything seems to have returned back to normal.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure you get the best experience. By using our website you agree to our Cookie Policy